Share:

Sculele de mână potrivite te susțin pentru a fi eficient în muncă și pentru a realiza o lucrare de calitate excepțională. Toți profesioniștii din construcții știu foarte bine că un dispozitiv ingenios îți poate aduce economii de timp și buget, dacă este proiectat din perspectiva meșterilor, ca un ajutor de nădejde și nu ca să te încurce. Iar sculele noastre sunt rezultatul feedback-ului venit din partea meșterilor și sunt permanent îmbunătățite datorită lor.

Așa cum trendurile în amenajări și materialele de construcții se schimbă, și sculele de mână și dispozitivele se schimbă, iar cele pentru lucrul cu plăcile de gips-carton nu fac excepție. Se caută scule de mână de calitate, ingenioase și practice, ușor de transportat, ușor de depozitat și întreținut și rezistente pentru mai multe lucrări. Știi bine că îți optimizezi în timp investiția, dacă alegi să achiziționezi scule de calitate. Trecând prin filtrul nostru, am selectat cele mai ingenioase și speciale scule și dispozitive pentru amenajările înterioare cu plăci de gips-carton. Selecția este făcută având în vedere toate etapele de lucru: transport, tăiere, ridicare și fixare plăci, găurire sau îmbinare plăci, tăiere și fixare profile și finisare.

Iată care sunt propunerile noastre pentru o trusă de scule profesionale, care să acopere aspectele esențiale:

Mondelin set suporti Gripo
Mondelin suport cu tija
 • Dispozitive pentru a transporta plăcile – două propuneri de produse:
  • setul de 2 suporți „Gripo”, pentru a transportul plăcilor de către 2 persoane. Aplici suporții pe fiecare capăt al plăcii, iar aceasta stă fixată deoarece greutatea plăcii produce o auto-gripare, care previne alunecarea.
  • Suportul cu tijă pentru transportat plăci de către o singură persoană. Absolut indispensabil, comod și practic, acesta te ajută să muți placa de câte ori este cazul, fără să aștepți ajutorul cuiva. Suportul este disponibil în 2 lungimi – de 42 și 62 cm – și încape lejer în portbagaj.
 • Macaraua pentru gips-carton. Este vorba despre Levpano Evolution – dispozitivul pentru ridicat plăci de gips-carton, care permite ridicarea și fixarea plăcilor în 3 poziții:
  • în plan orizontal (până la 4,5 m),
  • în plan înclinat (cu reglarea automată a plăcii în plan înclinat, oricare ar fi panta)
  • în plan vertical (până la 5,90 m).
Mondelin Levpano

De ce este atât de necesar? Pentru că, în general este nevoie de minim 2 oameni pentru a fixa o placă pe tavan sau pe un perete, dar avantajul cu Levpano este că se manevrează de către o singură persoană, în deplină siguranță. Sunt diverse macarale pe piață; Levpano este originalul, iar toate atuurile sale sunt invenții brevetate Mondelin, rezultate ca urmare a feedbackului venit din partea echipelor de meșteri care l-au utilizat din 1976 încoace – iar acesta este un argument de luat în calcul. Practic, Levpano a ajuns la un asemenea grad de optimizare a beneficiilor încât nu mai există pe piață un produs comparabil. Levpano este ușor de transportat în mașină, pe umăr sau pe roți, trece nedesfăcut prin pragul unei uși și are o greutate totală de 52 kg.

 • Foarfecă tablă „tip Aviație” pentru profile de gips-carton. Are forma mânerelor creată pentru a fi folosită cu ușurință și de dreptaci și de stângaci. Taie bine profilele metalice, iar forma fălcilor sale permite o linie de tăiere dreaptă.
Mondelin foarfeca tabla tip Aviatie

Clește universal pentru capsarea profilelor. Acest clește special elimină nevoia de șuruburi autofiletante sau autoperforante. Cleștele conectează instant 2 profile metalice cu grosimea de 1 + 1 mm.

Mondelin cleste capsare profile
 • Rigla Grand pentru trasaj și tăiere. Dacă vorbim despre tăierea plăcilor de gips-carton, prezicia maximă este regula de bază. Rigla Grand taie cu precizie maximă plăcile de maxim 60 cm. Include: o lamă cu ghidare și mâner ergonomic, 1 riglă gradată al cărei marcaj este gravat cu laser și 1 port lamă tăietoare și suport mobil pentru creion. Se livrează cu 5 lame trapezoidale de rezervă și un creion.
Mondelin Rigla Grand pentru taiat placi de gips carton
 • Levier cu manetă pentru ridicarea și fixarea plăcilor. Montajul corect al plăcilor de gips carton se face la o distanță de 2 cm față de podea, iar levierul este gândit pentru a te ajuta să poziționezi și să fixezi placa pe structură metalică exact la această distanță. Faci echipă bună cu levierul: nu trebuie să îți țină placa cineva, iar montajul la 2 cm de sol are rolul de a preveni posibila deteriorare a plăcii în timp, în contact cu umezeala.
Mondelin Levier cu maneta
 • Gletiera din inox cu lamă curbată pentru îmbinările plăcilor de gips-carton. Lama special curbată facilitează încărcarea unui surpuls de material în zona dintre plăci, surplus care ulterior se retrage și rămâne o suprafața dreaptă și uniformă. Efectul: îmbinările dintre plăci sunt ca și invizibile, lucrezi mai rapid și fără prea multe bătăi de cap. Recomandarea noastră este să o testezi ca sa îți dai seama că este o gletieră care nu trebuie să lipsească din trusa de scule de mână profesionale.
Mondelin gletiera cu lama curbata
 • Gletierele Ergolame. Această gamă are un design mai special, ergonomic, cu priză foarte bună la mână, iar lama este complet deschisă. Produsele sunt brevetate, iar principalul beneficiu dat de forma mânerului este ușurința în utilizare. Gama Ergolame este disponibilă în mai multe dimensiuni – atât pentru netezire, cât și pentru finisare. Un aspect important de reținut: lamele sunt interschimbabile, deci pe mânerul aceleiași gletiere poți monta alternativ, lame de schimb drepte (de netezire sau de finisare, în funcție de ce ai), corespunzătoare cu lungimea gletierei. Așa da optimizare a investiției!
Mondelin Gletiere Ergolame
 • Port bit magnetic special pentru rigipsar. Pe lângă faptul că se potrivește tuturor tipurilor de șurubelnițe electrice, acesta protejează placa de gips-carton la înșurubare. Datorită funcției auto-stop, șurubul se oprește când ajunge la adâncimea potrivită și este protejat de rotații inutile. Cu alte cuvinte, protejează atât placa, cât și șurubul. Capul magnetic ajută la fixarea rapidă a bitului, iar produsul se livrează cu 5 bituri PH2.
Port bit magnetic pentru rigipsar
 • Derulator de bandă pentru gips-carton. De ce un astfel de produs? Pentru că îți este mult mai ușor să întinzi banda la îmbinările dintre plăci când ai ambele mâini libere. Folosind derulatorul de bandă prin atașarea la curea, banda nu se murdărește înainte de a fi aplicată și este mereu la îndemână.
Mondelin derulator de banda

Gama de scule de mână profesionale Mondelin nu se oprește aici. Dacă vrei să fii la curent cu inovațiile și cu alte produse, urmărește pagina de Facebook Mondelin – Scule pentru construcții. Produsele sunt disponibile în toată țara prin distribuitorii noștri autorizați.

Spor la amenajat!

Similar Posts