Share:

Dacă până acum ai folosit pentru gletuirea îmbinărilor plăcilor o gletieră clasică, cu lamă dreaptă, atunci acest articol este pentru tine. Pentru pereți de gips-carton perfect drepți și perfect finisați, ai nevoie de rezultate de excepție, pe care le obții mai greu cu o gletieră clasică, cu lamă dreaptă.

Recomandarea noastră este să începi să folosești gletiera cu lamă curbată, special creată pentru îmbinările plăcilor de gips-carton – un produs profesionst Mondelin destinat profesioniștilor în amenajări interioare – care te va surprinde prin rezultate.

De ce este atât de specială gletiera cu lamă curbată de la Mondelin:

  • În primul rând, pentru că are lama curbată din inox. Nu este un defect de fabricație; din contră este curbată în mod special, din fabrică. Explicația este una foarte simplă: în momentul în care aplici gletul la îmbinare, vei aplica mai mult material, datorită curburii, comparativ cu una clasică cu lamă dreaptă. Însă, excesul de material „se trage” după puțin timp, el fiind „înghițit” de spațiul dintre plăci. Nu rămâne nicio denivelare, îmbinarea dintre plăci este complet estompată, iar rezultatul este o suprafață dreaptă, fără denivelări, un perete finisat perfect. Nu o spunem doar noi, ci și echipa de la Idei Amenajări care a testat gletiera Mondelin cu lamă curbată >> Vezi filmul complet pe canalul Idei Amenajări.
  • Un alt avantaj al lamei curbate este faptul că lucrezi mai rapid și eficient totodată. Adică, ai mai mult spor la încărcare și te asiguri că rezultatul este o finisare de calitate. Cu alte cuvinte, nu ai bătăi de cap, îți optimizezi timpul, iar timpul înseamnă bani.
  • În al treilea rând, este important ca o gletieră să fie ușor de manevrat, iar gletiera Mondelin are  mânerul foarte ergonomic, ceea ce garantează o priză bună la mână. În momentul în care începi să lucrezi cu ea, simți diferența.

Calitatea este mândria manoperei.

W. Edwards Deming

Este important de menționat că acestă gletieră se comportă bine în timp, este rezistentă la uzură, așadar potrivită pentru utilizare îndelungată. Este o achiziție valoroasă și necesară în trusa ta de scule profesionale. Ești gata să o încerci și tu?

Comandă gletiera Mondelin cu lamă curbată din inox pentru îmbinări de gips-carton: Lamă curbată din inox dim.  28 x 12 cm, Grosime lamă: 0,6 mm Cod produs: 231321.

Similar Posts