Share:

Hai să vorbim deschis despre fixarea plăcilor de gips-carton cu o macara specială. Mă refer la partea mai hard – cea cu transportul, ridicarea și fixarea plăcilor, nu la partea soft, cu tăierea, gletuirea și finisarea lor.

Când lucrarea impune mai ales lucrul cu plăcile de mari dimensiuni și îți dorești ca rezultatul să fie o amenajare de cea mai bună calitate care să te recomande, nu e cazul să faci compromisuri.

Calitatea nu este niciodată un accident, este întotdeauna rezultatul unui efort de inteligenţă.

John Ruskin

Așadar construiește inteligent. Ai nevoie de un aliat de nădejde care să îți ușureze munca, nu să te încurce. Dispozitivul Levpano Evolution este cel mai nou și performant dispozitiv de ridicat plăci de gips-carton de pe piață deoarece este optimizat pentru ca pentru ca tu să lucrezi mai ușor, mai eficient, mai repede și, mai ales, în siguranță.

Cum știi că Levpano Evolution
este alegerea corectă pentru tine

În primul rând, este mult mai complex decât o „macara”. Este gândit pentru a fi flexibil decât o macara obișnuită pentru ridicat plăci și adaptabil la tot felul de lucrări, astfel încât efortul tău să fie minim, iar el să ducă greul. Unicitatea lui constă în faptul că se adaptează la orice: la caracteristicile situației în care trebuie montate plăcile, la dimensiunile spațiului de manevră și chiar la dimensiunile autovehiculului tău. Când lucrezi cu un astfel de dispozitiv și ai nevoie să îl folosești la mai multe lucrări, inclusiv aspectul transportului contează. Dar, să le analizăm pe rând.

Te poți baza pe deplin pe Levpano Evolution când vrei să ridici și să fixezi plăcile de gips-carton. Aceasta este scopul pentru care a fost creat, însă ceea ce este fantastic este că poți face asta de unul singur, iar totul se întâmplă în deplină siguranță. Da, tu ești protejat, placa este protejată și nu mai ai nevoie de niciun ajutor, pentru că proiectanții de la Mondelin s-au gândit la toate.

Montaj plăci de gips-carton
pe orizontală,
până la 4,5 m

Levpano Evolution Montaj plăci de gips-carton pe orizontală, până la 4,5 m

Montaj plăci de gips-carton
pe verticală,
până la 5,9 m

Levpano Evolution Montaj plăci de gips-carton pe verticală, până la 5,9 m

Montaj plăci de gips-carton
în plan înclinat, cu reglare automată a unghiului

Levpano Evolution Montaj plăci de gips-carton în plan înclinat mansarda
  • Levpano ridică plăcile de gips-carton pe orizontală, până la 4,5 m. Pentrua ajunge la o înălțime de poziționare între 3,5 m și 4,5 m poți utiliza extensia integrată, care este indexată la fiecare 10 cm pentru ca tu să alegi înălțimea necesară la care trebuie să instalezi placa, iar această caracteristică este una brevetată. Ca să poți fixa placile, cele 2 platforme anti-derapante te susțin și îți oferă stabilitate.
  • Levpano ridică plăcile de gips-carton pe verticală până la 5,9 m. Trebuie doar să încarci placa la nivelul solului și să o ridici. Placa are stabilitate mare, nu există niciun risc de răsturnare pentru că este susținută de un suport format din 2 cârlige metalice care o susțin pe verticală și de 8 puncte de sprijin pe orizontală. Saboții care susțin placa pe orizontală sunt din plastic, pentru a nu o deteriora și se retrag singuri când ajung la tavan, asfel încât placa de gips-carton să fie fixată fără spațiu față de cea anterioară. Cu alte cuvinte, montaj perfect, adică perete drept.
  • Levpano ridică plăcile de gips-carton în plan înclinat printr-o reglare automată a unghiului, oricare ar fi înclinația acestuia. Mobilitatea capului în jurul axei sale permite reglarea automată a plăcii pentru orice înclinaţie. Adică ia forma respectivă automat, iar tu nu faci ajustări manual. Mai mult, nu este nevoie să dezasamblezi capul pentru poziționare pe verticală, deoarece acesta se rotește prin acționarea unui simplu știft.

Dispozitivul Levpano Evolution are marele avantaj că îl poți monta și demonta rapid, de fiecare dată când ai nevoie de el. Este pre-asablat din fabrică și este dotat cu toate facilitățile pentru a fi asamblat rapid, pe șantier. Îl transporți ușor pe roți, chiar și pe teren accidentat, ba chiar și pe umăr, pentru că mânerul permite acest lucru. Poate trece prin cadrul unei uși de 0,73 m fără să fie nevoie de plierea picioarelor.

Levpano macara gips-carton
Levpano macara gips-carton

În al treilea rând, Levpano Evolution are o foarte bună stabilitate la încărcarea cu plăci gips-carton de dimensiuni mari. Toate cele 4 roți pivotante de Ø 125 mm sunt echipate cu sistem de blocare, ceea ce garantează un plus de siguranță când lucrezi de pe platforme la fixarea plăcilor.

Vezi toate beneficiile și caracteristicile Levpano Evolution, lansat în România în februarie 2022, aici.

În concluzie, Levpano Evolution este un dispozitiv must have, care nu trebuie să lipsească din portofoliul oricărui profesionist. Robust prin construcția sa, eficient pentru că este manipulat de un singur om, sigur deoarece este conform tuturor normelor de siguranță și util, pentru că salvezi timp și costurile cu forța de muncă.

Similar Posts