Scara pliabilă GARDIA – scară cu balustradă de securitate pentru lucrări la înălțime

Dacă meseria ta implică lucrul la înălțime în condiții de siguranță, gama de scări GARDIA este pentru tine. Fie că faci lucrări de interior, fie că lucrezi în construcții în exterior, avem o soluție. Scările GARDIA îți oferă în primul rând siguranță datorită gărzii de corp prevăzute cu balustradă de securitate. Alege în funcție de buget și necesitățile tale de muncă, varianta potrivită dintre cele cu 2,3 4 și 5 trepte, inclusiv platforma.

Scara pliabilă Gardia – scară cu balustradă de securitate pentru lucrări la înălțime

Fă cunoștință cu scara GARDIA:

Scările GARDIA sunt o soluție excelentă, cu balustradă de securitate care respectă cerințele de siguranță pentru lucrul la înălțime. GARDIA echivalează cu o scară sigură, robustă și practică și pliabilă. GARDIA este gândită pentru eficientizarea muncii, până la cele mai mici detalii. De exemplu, pentru ca tu să nu fii nevoit să te dai jos de pe scară pentru o șurubelniță, toate modelele GARDIA au inclusă o tavă pentru scule cu fante pentru a avea la îndemână șuruburi, șurubelniță, ciocan, clește etc. și un cârlig metalic din oțel pentru a putea agăța o găleată de ipsos sau vopsea. Practic, nu? În siguranță, cu mai puțin efort și mai mult confort pentru tine.

Gama de scări GARDIA este fabricată în Franța. Tehnologia modernă prin sudură robotizată prin care se fabrică le face extrem de robuste, practice, fiabile; toate modelele sunt avizate în conformitate cu cerințele europene de siguranță, absolut obligatorii pentru integritatea meșterilor care le utilizează.

Gama de scări GARDIA

Dacă meseria ta implică lucrul la înălțime în condiții de siguranță, gama de scări GARDIA este pentru tine. Fie că faci lucrări de interior, fie că lucrezi în construcții în exterior, avem o soluție. Scările GARDIA îți oferă în primul rând siguranță datorită gărzii de corp prevăzute cu balustradă de securitate.

Alege varianta potrivită dintre cele cu 2,3 4 și 5 trepte, inclusiv platforma:

  • Cu 2 trepte, înălțime platfomă: 50 cm, cod: 202100
  • Cu 3 trepte, înălțime platfomă: 70 cm, cod: 202110
  • Cu 4 trepte, înălțime platfomă: 90 cm, cod: 202120
  • Cu 5 trepte, înălțime platfomă: 110 cm, cm: 202130
Scara pliabilă Gardia – scară cu balustradă de securitate pentru lucrări la înălțime

Alege să faci echipă cu scara GARDIA

Scara GARDIA

5 MOTIVE pentru care să alegi
  1. Oferă securitate maximă datorită gărzii de corp cu balustradă cu poartă solidă și sigură, care este foarte rigidă în raport cu o curea sau un lanț.
  2. Este foarte practică pentru că include diverse faciliăți pentru a lucra pe scară, fără a fi nevoie de te dai jos de fiecare dată (de ex. balustradă antiderapantă, carlig pentru galeată, suport pentru șuruburi și șurebelnițe).
  3. Este un produs foarte robust, cu trepte dublu asamblate printr-o îmbinare pe mortare și grindă și sudură robotizată, ceea ce garantează utilizare intensivă și o durată mare de viață.
  4. Are 2 piciore prevăzute cu roți cu arcuri pentru deplasarea prin împingere, ușoară a scării, fără ridicarea acesteia, minimizând efortul oricărui meșter.
  5. Este foarte stabilă, având picioarele evazate pe partea în sus și de talpa anti-alunecare și poate trece peste  obstacolele întâlnite.

Date tehnice:
Balustradă și trepte din aluminiu cu grosime de 2 mm
Vopsea epoxidică pentru montanții vopsiți, care lasă mâinile curate. Oferă o bună rezistență la coroziune.
Sarcină utilă: 150 kg, pentru oricare dintre variante
Platformă tip cutie robustă, din aluminiu – fără risc de rupere, mult mai rezistentă decât o cutie de plastic.
Cârlig de suspensie din oțel
În conformitate cu norma EN 131

Vezi video GARDIA: